18 raka segrar i div 3B!!

09.10.2016 19:25

Vi var redan klara seriesegrade och uppflyttning till div 2 för flera veckor sedan. Nästa mål var att vinna alla matcher, vilket vi klarade av idag.

Järla hade en tydlig spelidé och det var att "parkera bussen", ligga lågt och stänga ytor. Det gjorde de bra. Bollinnehavet var säker 80/20 i vår fördel. Ändå är det Järla som tar ledningen med 1-0 på en av få gånger de var över planhalvan. Detta på ett långskott. Vi ägde mycket boll i första halvlek men hade svårt att hitta klara lägen när det var så trångt. Schumi kan ändå kvittera på en frispark till 1-1.

Det blir bättre i andra halvlek och nu kom vi till bättre lägen och på en skottretur av Kicki kan Vicci göra 2-1. Sen har vi flera chanser att stänga matchen men icke. Järla kom t o m till ett kvitteringsläge med en frispark i ribban. Svårt att mobilisera den där riktiga viljan i slutskedet på säsongen. Men nya tre poäng.

Men... att gå igenom en hel serie med bara vinster, detta som nykomlingar i div 3 - är inget annat än en grym prestation. Bra jobbat tjejer!